Veilig en gezond werken in de Technische Groothandel
Voor vragen, bel 070 306 35 39

Branche-RIE Technische Groothandel

De Branche-RIE (voluit "Branche Risico-inventarisatie en -evaluatie") Technische Groothandel is een volledig digitaal product en specifiek  gericht op de bijna 2.000 technische groothandels in Nederland. De Branche-RIE is in 2008 door alle CAO-partners in de Technische Groothandel ontwikkeld en tevens landelijk erkend. Onze Branche-RIE wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste wetgeving. Volgens insiders is de Branche-RIE Technische Groothandel één van de meest omvattende en beste branche-RIE's in Nederland.

Aanvullende RI&E-documenten
Kijk op onze RIE-documentatiepagina voor allerlei nuttige documenten inzake onze RI&E. 
Bij de branche-RIE hoort een korte handleiding en is er een medewerkersvragenlijst die u kunt gebruiken bij het opstellen van de RI&E.

Workshop werken met de RI&E
In het kader van het Arboprogramma worden in uw regio twee keer per jaar workshops georganiseerd. In de agenda en bij onze nieuwsberichten kunt u zien wanneer de volgende workshops gepland staan. De workshop is zowel voor mensen die nog weinig ervaring hebben als ervaren gebruikers. Er wordt ingegaan op de werking van het systeem maar ook over hoe je in de praktijk om gaat met het bijhouden van de RI&E. Voor meer informatie kunt u het leaflet over de RIE-workshops raadplegen.

RI&E-toetsing
Bedrijven met maximaal 25 medewerkers kunnen de RI&E geheel zelfstandig opstellen.
Bedrijven met meer dan 25 medewerkers kunnen dit ook maar zijn wel verplicht om hun RI&E te laten toetsen door een erkend deskundige.

Licentie aanvragen
Indien u de Branche-RIE daadwerkelijk voor uw onderneming wilt gaan gebruiken dient u eerst een licentie aan te vragen via dit webformulier. Inmiddels hebben al meer dan 800 technische groothandels een licentie in gebruik.

Hebt u de Branche-RIE al?
Klik dan hier om in te loggen.

Speciale Helpdesk Branche-RIE
Er is voor vragen over de licentie en de technische toepassingen een speciale Helpdesk die is ondergebracht bij HumanCapitalCare B.V.
Branche-RIE Helpdesk
Telefoon: 030-2996222
E-mail: servicedesk@itandcare.nl 

LET OP: U KUNT DE GRATIS LICENTIE ALLEEN AANVRAGEN INDIEN UW ONDERNEMING VERPLICHT ONDER DE TECHNISCHE GROOTHANDEL VALT EN PREMIES BETAALT VOOR HET FKB TECHNISCHE GROOTHANDEL. DE BRANCHE-RIE IS NIET VERKRIJGBAAR (OOK NIET TEGEN BETALING) VOOR DERDEN.


Bekijk meer thema's