Veilig en gezond werken in de Technische Groothandel
Voor vragen, bel 070 306 35 39

Branche-RIE Technische Groothandel

De Branche-RIE (voluit "Branche Risico-inventarisatie en -evaluatie") Technische Groothandel is een volledig digitaal product en specifiek  gericht op de bijna 2.000 technische groothandels in Nederland. De Branche-RIE is in 2008 door alle CAO-partners in de Technische Groothandel ontwikkeld en tevens landelijk erkend. Onze Branche-RIE wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste wetgeving. Volgens insiders is de Branche-RIE Technische Groothandel één van de meest omvattende en beste branche-RIE's in Nederland.

Aanvullende RI&E-documenten
Bij de branche-RIE hoort een korte handleiding en is er een medewerkersvragenlijst die u kunt gebruiken bij het opstellen van de RI&E.

RI&E-toetsing
Bedrijven met maximaal 25 medewerkers kunnen de RI&E geheel zelfstandig opstellen.
Bedrijven met meer dan 25 medewerkers kunnen dit ook maar zijn wel verplicht om hun RI&E te laten toetsen door een erkend deskundige.

Licentie aanvragen
Indien u de Branche-RIE daadwerkelijk voor uw onderneming wilt gaan gebruiken dient u eerst een licentie aan te vragen via dit webformulier. Inmiddels hebben al meer dan 800 technische groothandels een licentie in gebruik.

Hebt u de Branche-RIE al?
Klik dan hier om in te loggen.

Speciale Helpdesk Branche-RIE
Er is voor vragen over de licentie en de technische toepassingen een speciale Helpdesk die is ondergebracht bij HumanCapitalCare B.V.
Branche-RIE Helpdesk
Telefoon: 040 26 01 212
E-mail: helpdesk@humancapitalcare.nl

LET OP: U KUNT DE GRATIS LICENTIE ALLEEN AANVRAGEN INDIEN UW ONDERNEMING VERPLICHT ONDER DE TECHNISCHE GROOTHANDEL VALT EN PREMIES BETAALT VOOR HET FKB TECHNISCHE GROOTHANDEL. DE BRANCHE-RIE IS NIET VERKRIJGBAAR (OOK NIET TEGEN BETALING) VOOR DERDEN.


Bekijk meer thema's