Meld je nu aan voor één van onze regionale workshops RI&E – 2022

In de praktijk is gebleken dat het uitvoeren van de RI&E en zeker ook het vervolg daarvan veel vragen oproept bij bedrijven. 

Daarom bieden wij in maart 2022 op diverse plaatsen in het land, uiteraard indien dit fysiek mogelijk is, een praktische workshop aan. De workshop wordt ingevuld door de Arbo-ambassadeur van jouw regio, die helemaal thuis is in onze RI&E. Je kunt in de workshop terecht met jouw eigen vragen over de RI&E. Als je nog niet met de RI&E gewerkt hebt kun je na deze workshop prima uit de voeten met het instrument dat de sector hiervoor beschikbaar stelt. Voor meer informatie kun je op onze website het leaflet over de regioworkshop bekijken.

Regio en data van de workshops:

  • Regio Zwolle          2 maart 2022, workshopleider = Michiel Ridder
  • Regio Hoofddorp   4 maart 2022, workshopleider = Koen Zonneveld
  • Regio Rotterdam    8 maart 2022, workshopleider = Mirjam van der Kooij
  • Regio Eindhoven    14 maart 2022, workshopleider = Raymond Crutzen


Alle bijeenkomsten starten om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur. De exacte locaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

Aanmelden kan nu! Als je gebruik wilt maken van de workshop en ervaringen wilt uitwisselen met jouw collega-bedrijven, meld je dan aan via de Arbohelpdesk. Na aanmelding ontvang je per e-mail nog aanvullende praktische informatie zoals de exacte locatie.

Ook interessant