Maak gratis gebruik van de digitale branche-RIE!

Totstandkoming
De Branche-RIE (voluit "Branche Risico-inventarisatie en -evaluatie") is een digitaal product en geheel gericht op alle 2.700 technische groothandels in Nederland. De Branche-RIE is door alle CAO-partners in de Technische Groothandel erkend. Volgens insiders is de Branche-RIE Technische Groothandel één van de meest omvattende en beste branche-RIE's in Nederland.

Licentie aanvragen
Indien u de Branche-RIE daadwerkelijk voor uw onderneming wilt gaan gebruiken dient u eerst een licentie aan te vragen. Dat kunt u door middel van een aanvraagformulier doen. Inmiddels hebben al meer dan 500 leden een licentie in gebruik.

Hebt u de Branche-RIE al?
Klik dan hier om in te loggen.

LET OP: U KUNT DE GRATIS LICENTIE ALLEEN AANVRAGEN INDIEN UW ONDERNEMING VERPLICHT ONDER DE TECHNISCHE GROOTHANDEL VALT EN PREMIES BETAALT VOOR VUT EN FKB.

Meer informatie?

Ook interessant