Regionale workshop RI&E (Hoofddorp)

Hoofddorp

In het voorjaar 2023 organiseren wij wederom regionale workshops over de branche RI&E Technische Groothandel, onder voorbehoud van mogelijke corona-maatregelen.

In de praktijk is gebleken dat het uitvoeren van de RI&E en zeker ook het vervolg daarvan veel vragen oproept bij bedrijven. 

Daarom bieden wij in het voorjaar 2023 op diverse plaatsen in het land, uiteraard indien dit fysiek mogelijk is, een praktische workshop aan. De workshop wordt ingevuld door de Arbo-ambassadeur van jouw regio, die helemaal thuis is in onze RI&E. Je kunt in de workshop terecht met jouw eigen vragen over de RI&E. Als je nog niet met de RI&E gewerkt hebt kun je na deze workshop prima uit de voeten met het instrument dat de sector hiervoor beschikbaar stelt. Voor meer informatie kun je op onze website het leaflet over de regioworkshop bekijken.

Regio en data van de workshops:

  • Regio Rotterdam: 13 februari 2023, 9.00-12.30 uur, workshopleider = Mirjam van der Kooij
  • Regio Hoofddorp: 17 februari 2023, 9.00-12.30 uur, workshopleider = Koen Zonneveld
  • Regio Zwolle: 15 maart 2023, 9.00-12.30 uur, workshopleider = Michiel Ridder
  • Regio Eindhoven: 29 maart 2023, 9.00-12.30 uur, workshopleider = Raymond Crutzen

De exacte locaties worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt!

Aanmelden kan nu! Als je gebruik wilt maken van de workshop en ervaringen wilt uitwisselen met jouw collega-bedrijven, meld je dan aan via de Arbohelpdesk. Na aanmelding ontvang je per e-mail nog aanvullende praktische informatie zoals de exacte locatie.

Je kunt je niet meer inschrijven
Datum
17 februari 2023
Tijd (aanvang)
9:00 uur
Eindtijd
uur
Meer informatie
Locatie
Hoofddorp
Kosten
Voor vragen
Mail naar Arbo­helpdesk Technische Groot­handel