Nieuws

Workshops werken met de RIE in het nieuwe systeem AMS

Regionale workshops (halve dag)

Wil je binnenkort aan de slag met de RI&E in het nieuwe systeem, volg deze workshop dan! In deze workshop wordt uitleg gegeven over het werken met AMS om de RI&E te maken en de acties te beheren. Het nieuwe RIE-systeem AMS heeft veel vergelijkbare functies, maar er komen ook nog extra mogelijkheden bij. Het werkt net iets anders dan de RIE-manager.

De bijeenkomsten zijn live, een dagdeel, in zaaltjes in de regio. Per workshop kunnen we maximaal 20 deelnemers begeleiden. Om deel te kunnen nemen moet je een toegangscode hebben voor het AMS systeem. Daar zullen we binnenkort nadere informatie over geven. Je hebt het beste rendement als je een laptop meeneemt en direct zelf in je eigen account gaat werken aan de hand van de uitleg die gegeven wordt, neem die dus mee en zorg dat die kan verbinden met de WiFi van de locatie.

Kijk op onze Agendapagina voor alle details en hoe u zich kunt opgeven.

Ook interessant