Nieuws

Praktische workshops via Microsoft Teams – mei – juni 2023

Vanaf 2021 hebben wij via Microsoft Teams vele sessies aangeboden ter ondersteuning van preventiemedewerkers en HR bij het werken aan veilig en gezond werk in de Technische Groothandel. De deelnemers gaven aan dit een zeer goede werkwijze te vinden en dus bieden we ook dit najaar weer praktische workshops ‘op afstand’ aan. Een stukje inleiding door de deskundige en vervolgens met de deelnemers kijken hoe dit in praktijk te brengen. 

De workshops zijn praktijkgericht: wij pakken een specifiek thema en bekijken met de deelnemers hoe je daar in de praktijk goed mee om kunt gaan. Het is een breed aanbod en elke workshop wordt op twee verschillende dagen gegeven. De onderwerpen zijn gekozen op basis van de vragen die we in de praktijk veel tegen komen. 

Ook in 2023 gaan wij verder met deze workshops. Klik hier voor het complete overzicht van alle workshops in de periode mei - juni 2023.

Aanmelden kan uitsluitend via arbohelpdesk@technischegroothandel.org. De organisator stuurt je vervolgens een link in Microsoft Teams naar de digitale workshop, je hoeft daarvoor geen speciaal programma op jouw computer te hebben, je krijgt automatisch toegang.

Ook interessant