Nieuwe vertrouwenspersoon voor de Technische Groothandel

Een op tien werknemers voelt zich slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag. Pesten en geweld op het werk komen veel vaker voor dan je denkt. Bovendien leidt het tot stress en een slechte werksfeer en kan het depressie, ongevallen of, in het ergste geval, zelfmoord in de hand werken. Grensoverschrijdend gedrag herkennen, is dan ook heel belangrijk om op tijd te kunnen reageren.

Ook in de Technische Groothandel is er helaas sprake van ongewenst gedrag. Al enige jaren zijn sociale partners druk bezig om hier wat aan te doen. Zo is er in de Technische Groothandel een onafhankelijke vertrouwenspersoon beschikbaar voor alle werknemers die te maken hebben met ongewenst gedrag op de werkvloer. Kijk bij Documentatie onder Ongewenst gedrag en Vertrouwenspersoon voor meer informatie. Sinds mei 2022 is Els Overduin de onafhankelijke vertrouwenspersoon in de Technische Groothandel. 

Ook interessant